Met of zonder datum printen

01. PRINTEN OP VOORHAND, DATUM ER NA GEBOORTE OP STEMPELEN
Je kan ervoor kiezen om je kaartje op voorhand te drukken. Voordeel: geen stress want alles is al voorbereid en jullie kunnen zorgeloos genieten van de eerste momenten samen. De datum wordt door jullie op het kaartje gezet met een datumstempeltje (die je zelf aankoopt) en de kaartjes kunnen direct op de post.

Een datumstempel aanschaffen kan in elke kantoorwinkel (bv. Ava) of online bij bv. onlinestempels.be. Je kan een datumstempel met inktpatroon in kopen, maar dan is de inkt altijd zwart. Je kan ook een datumstempel los kopen en dan kan je je kleur van inkt kiezen. Je koopt dan gewoon een stempelkussen (bv. merk ColorBox) met de kleur van je keuze.

img_5674bis_1180x824pix_web

02. PRINTEN NA DE GEBOORTE
Je kan er ook voor kiezen om de datum (en ev. lengte en gewicht) op het kaartje te drukken. Je belt en stuurt een sms naar 0485 27 80 34 met de juiste info. Je krijgt de finale pdf met correcte info in je mailbox en bevestigt even dat alles ‘goed is voor druk’. Je bestelling wordt doorgegeven aan de drukker en je wordt op de hoogte gehouden van de timing. Je kan de kaartjes bij mij of bij de drukker in Gent afhalen of ze worden per post opgestuurd.
Let wel: drukkers werken niet in het weekend en op feestdagen. Timing van ophaling of levering is dus afhankelijk van moment en dag dat je bevalt.

img_5666_bis_1180x824pix_web

img_5670_bis_1180x824pix_web

up you go